КОЯ СЪМ АЗ ? КОЙ ИСКА ДА ЗНАЕ? ЗАЩО ВИ ИНТЕРЕСУВА ? Вероятно сега очаквате да чуете поредните суперлативи за мен?! Еее, не....все още ;) Ами, тъй като вече сте тук, позволете ми да ви покажа нещо от моята работа. Радвам се, че посещавате моя профил и ще се радвам още повече, ако харесате поне нещичко от моите проекти!

Казвам се Ива Гайтанска и съм графичен дизайнер на свободна практика. През последните 10 години работя като дизайнер в различни сфери. Изучавала съм дизайн през 2006 г. в NEWHAM COLLEGE – London -Textile Manufacture & Design – І ниво, през 1999 г. НАТФИЗ- Национална академия по театрално и филмово изкуство София- Дизайн на костюми, и 1995 г. Свободна академия за изобразително изкуство” Жюл Паскин”- София- Моден дизайн.

Обичам работата си и силно вярвам във важността на добрия дизайн. Моите най- нови проекти са свързани с рекламната дейност - аз съм отговорна за работа с клиенти, спазване на срокове, изготвяне на проекти от идеята до крайния продукт. Като графичен дизайнер се старая да работя в кратки срокове, по проекти съгласувани с клиента. Изготвяне дизайн на рекламни материали, включващи визитки, покани, плакати, брошури, флаери, каталози, дипляни, справочници, опаковки, етикети, стикери, лога, уеб дизайн, банери и икони, векторни илюстрации и т.н.

Няма по-добър начин за реклама на вашата фирма, от добрия проект. Искате ли да работим заедно? Обърнете внимание на моето портфолио. Ако си мислите, че ще ви бъда полезна аз ще се радвам да имам възможността да работя в тясно сътрудничество с вас. В състояние съм да ви предложа съвети и идеи, ако имате нужда от тях- аз обичам работата си и искам да бъда креативна, за мен е важно постоянното обучение това е и начина ми на живот, аз никога не се уморявам да работя. Свържете се с мен! Аз ще се опитам да осъществя вашата идея в проект. Смятам че Имам добри познания в областта на изкуството, дизайна, типографията и визуалната комуникация. НАЙ-ТОПЛИ ПОЖЕЛАНИЯ!!!

Copyright ©2011 Design by Iva Gaitanska